header

Sponsoren

‘De Oude Stomp’ kan niet zonder financiële steun van buitenaf en is financieel is mede afhankelijk van derden. Willen wij ons werk voort kunnen zetten en zo een maatschappelijk belang blijven dienen, dan hopen we op financiële hulp van u. “De Oude Stomp” heeft tevens de ANBI-status.
Elke vorm van financiële hulp komt rechtstreeks toe aan onze dienstverlening aan veteranen en hun families.
Waar mogelijk zullen wij indien gewenst uw naam als sponsor noemen. Tevens willen wij naar uw klanten toe iets tastbaars geven. Wij kunnen – indien u dat wenst – een stukje schrijven voor op uw website of andere uitingen. Ook kunnen wij het verhaal en ervaringen van veteranen en reservisten bij u komen vertellen tijdens een vergadering of personeelsbijeenkomst. Hiermee kunt u uw maatschappelijk verantwoord ondernemen onderstrepen.
Ook middelen zijn van harte welkom. Middelen om onze activiteiten voort te kunnen zetten en nog op te zetten. Aan wat voor middelen moeten wij dan denken? Het kan koffie zijn voor de bijeenkomsten, broodjes of andere huishoudelijke materialen. Maar ook gereedschap om onze activiteiten verder uit te voeren of een verfbeurt van ons gebouw. Gereedschap in de breedste zin van het woord. Andere middelen zoals laptop en/of printers zijn ook welkom. Kortom vele mogelijkheden voor u als sponsor een maatschappelijk doel te dienen.
Wij kunnen ons voorstellen, dat u nieuwsgierig bent geworden. Wij zouden het geweldig vinden als u contact met ons opneemt om de mogelijkheden te bespreken.

Mede mogelijk gemaakt door:

Doneren

Donaties zijn natuurlijk ook zeer welkom. U kunt uw zeer gewaardeerde bijdrage overmaken op
Stichting Veteranencentrum “De Oude Stomp’’
Louis Pasteurweg 7, 2408 AH Alphen aan den Rijn
IBAN: NL63RABO0181262142
BIC: RABONL2U
onder vermelding van donatie.
Aangezien ‘De Oude Stomp’ de ANBI-status heeft, zijn donaties aan ons centrum fiscaal aftrekbaar.

Heeft u een vraag over sponsoring of wilt u meer informatie van ons? Vul dan onderstaand formulier in.

Onze Sponsoren