Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers!

Het Veteranencentrum De Oude Stomp in Alphen aan den Rijn doet mee op vrijdag 11 maart 2022.

Vanaf 09.30 uur starten wij met het schilderen en opknappen van onze ontvangst-koffieruimte. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze ontvangstruimte nieuw in de verf te zetten en een opknapbeurt te geven. Dat is namelijk hard nodig. De klus op deze dag is leeghalen van de ruimte, herstellen, schuren, afplakken, schilderen en weer inruimen. Daarnaast hebben we buiten een kleine overdekte ruimte wat een opknapbeurt nodig heeft.

Ben jij of jouw bedrijf enthousiast. Laat het weten en wij zorgen voor de lunch. Help ons mee.

Opknappen en schilderen van de ontvangstruimte voor kwetsbare Veteranen | NLdoet

 

Bekijk hier de foto’s